Made in Lab 20 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor Armani aqua di gioa

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Made in Lab 20 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor Armani aqua di gioa *. Made In Lab 20 is het equivalent van de Armani Acqua Di Gioia-geur, die herinneringen oproept aan vakanties aan zee. Het is een frisse, lichte compositie die je humeur perfect verbetert, zelfs op bewolkte dagen. De inspiratie voor deze geur is de schoonheid en de rust van de natuur, vooral de Middellandse Zee. Deze compositie vangt de essentie van een kalme en serene oase en roept een gevoel van harmonie en rust op. Made In Lab 20 opent met tonen van muntblaadjes en citroen, wat zorgt voor een frisse en verfrissende start. In het hart van de compositie vind je een boeket van jasmijn, pioenroos en roze peper, die elegante bloemige tonen toevoegen. Basisnoten bestaan uit cederhout, bruine suiker en labdanum, waardoor een warme en sensuele basis ontstaat. Dit is een parfum dat de sfeer van vakantie en ontspanning aan zee oproept, waardoor het een perfecte keuze is voor zomerse dagen, maar ook om je humeur op andere momenten van het jaar te verbeteren. Made In Lab 20-parfum is geïnspireerd op het origineel en biedt de kwaliteit en duurzaamheid van de geur tegen een meer toegankelijke prijs.

Opmerkingen:

Topnoten: Amalfi-citroen, munt

Hart: jasmijn, roze peper, pioenroos

Basis: Franse labdanum, Virginia ceder, bruine suiker

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114269
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693163336

Made in Lab 20 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies