Made in Lab 41 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging RALPH LAUREN RALPH

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 41 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor RALPH LAUREN RALPH *. Made in Lab 41 is een geur die wordt omschreven als fris, jeugdig en energiek, perfect voor dagelijks gebruik. Het is geclassificeerd als fruitig-bloemig en combineert fruitige en bloemige tonen. De geur opent met tonen van sinaasappel, citroen en mandarijn die rijpen in de Italiaanse zon, waardoor het ego fris en levendig karakter krijgt. Het hart van de compositie bevat een boeket van jasmijn, gardenia en pioenroos, wat bloemige tonen en vrouwelijke charme toevoegt. Basisnoten zijn muskus en amber, die de geur een zachte en delicate afdronk geven. Made in Lab 41 is de perfecte geur voor mensen die op zoek zijn naar frisheid en een energiek accent in hun dagelijkse geur. Dit zijn parfums die de jeugdige en verkwikkende aard van de persoon die ze draagt benadrukken.

Opmerkingen:

Topnoten: citroen, sinaasappel, Italiaanse mandarijn

Hartnoten: jasmijn, gardenia, pioenroos, sandelhout

Basis: Amber, muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114290
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693164982

Made in Lab 41 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies