Made in Lab 47 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor DKNY DELICIOUS

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 47 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor DKNY DELICIOUS*. Made in lab 47 is een uniek en origineel damesparfum dat verfrissende intensiteit en luxueuze kwaliteit combineert. Een geur die het concept van de appel viert als symbool van verleiding, verlangen en de energie van New York. Dit parfum opent met frisse en sappige tonen van komkommer en grapefruit, waardoor een verfrissende en verkwikkende indruk ontstaat. Het hart van het parfum bevat een mix van bloemige en fruitige tonen zoals roos, tuberoos en violet, waardoor de geur een vrouwelijk en speels karakter krijgt. Basisnoten, waaronder sandelhout, voegen warmte en een sensuele toets toe. Made in lab47 is een perfect alternatief voor mensen die de geurtonen van het origineel willen voelen, ale tegelijkertijd hun eigen stijl en smaak willen volgen en originaliteit en luxe in één fles willen waarderen.

Opmerkingen:

Topnoten: grapefruit, komkommer, magnolia

Hart: roos, tuberoos, lelietje-van-dalen, violet, groene appel

Basis: houtachtige noten, amber, sandelhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114296
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693165040

Made in Lab 47 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies