Made in Lab 50 Woman Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor YSL LIBRE

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 50 Woman Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor YSL LIBRE *. Made in Lab 50 is een vervanging voor het parfum Yves Saint Laurent Libre, dat in elke druppel de essentie van vrouwelijkheid biedt. Dit is een unieke compositie, gemaakt om jouw unieke persoonlijkheid te benadrukken. Deze oriëntaalse bloemige geur is het hele jaar door perfect. Ze zijn gemaakt met passie en aandacht voor de kleinste details om onvergetelijke reukervaringen te bieden. De sensuele tonen in onze Yves Saint Laurent Libre parfumvervanger zijn een harmonieuze combinatie van bloemige en oosterse accenten die de geur een unieke charme geven.

Opmerkingen:

Topnoten: mandarijn, lavendel, zwarte bes, petitgrain

Hart: jasmijn, lavendel, oranjebloesem

Basis: vanille, ceder, amber, muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114299
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693165071

Made in Lab 50 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies