Made in Lab 57 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - Armani MY WAY-vervanger

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9
Niet op voorraad

Made in Lab 57 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - Armani MY WAY-vervanger *. Made in Lab 57 eau de parfum is een vervanging voor Armani My Way-parfum, dat een unieke en luxueuze reukervaring biedt. Het is een geur die de aandacht zal trekken van iedereen om je heen en je uniekheid zal benadrukken. De geurtonen van deze parfumvervanger creëren een uitgebalanceerde compositie die zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deze geur staat bekend om zijn subtiele combinatie die vrouwelijkheid, elegantie en verfijning uitstraalt. Dit is een damesparfum dat je vanaf de eerste geur zal verrassen. In de topnoten vind je verfrissende akkoorden van oranjebloesem en mandarijn die je omhullen met energie en frisheid. Dan verschijnt het hart van het parfum, dat Indiase jasmijn en tuberoos bevat. Het is een geur die je meeneemt op een reis rond de wereld, vol optimisme en inspiratie. Dankzij zijn elegantie en verfijning is het een perfecte keuze voor vele gelegenheden.

Opmerkingen:

Topnoten: oranjebloesem, bergamot

Hart: tuberoos, Indiase jasmijn

Basis: witte muskus, vanille, cederhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114306

Specifieke referenties

ean13
5902693163350

Made in Lab 57 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies