Made in Lab 69 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor Chanel MADEMOISELLE INTENSE

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

Made in Lab 69 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - Chanel-vervanging MADEMOISELLE INTENSE *. De geurnoten van de Chanel Mademoiselle Intense-vervanger die werd geïmplementeerd, zorgen voor een spectaculaire combinatie. Helemaal aan het begin voel je het energieke spel van citrusvruchten, net als in de originele geur. Het hart van de compositie is een bloemenboeket van rozen en jasmijn, dat de sensuele diepte van Franse schoonheid onthult. Onze interpretatie neemt je, net als het origineel, mee in een subtiel verhaal over bloementuinen. De basis van de geur bestaat uit houtachtige akkoorden en vanille, die een onvergetelijke indruk van luxueuze verfijning achterlaten. Deze geur wordt beschouwd als verfijnd en elegant, geschikt voor zowel overdag als 's avonds, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan gedurfdere en intensere interpretaties van geuren. Het is een rijke geurcompositie voor bevrijde en bewuste vrouwen.

Opmerkingen:

Topnoten: citroen, bergamot, Siciliaanse sinaasappel

Hart: roos, jasmijn, fruitige tonen

Basis: labdanum, witte muskus, tonkaboon, Madagascar vanille, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114318
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166191

Made in Lab 69 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies