Made in Lab 72 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Number 72 van Made In Lab is een parfum gemaakt voor vrouwen die aan de oppervlakte misschien delicaat lijken, ale van binnen enorme kracht en moed verbergen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Made in Lab 72 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Number 72 van Made In Lab is een parfum gemaakt voor vrouwen die aan de oppervlakte misschien delicaat lijken, ale van binnen enorme kracht en moed verbergen. Deze geur is uitzonderlijk warm en sensueel en wikkelt je als een aangename sjaal op een koude dag. De samenstelling van de geur Made In Lab 72 is een combinatie van oriëntaalse en bloemige tonen die het een luxueus en tijdloos karakter geven. In het begin voel je de topnoten, die gedomineerd worden door frisse en fruitige accenten. Bergamot, perzik en mandarijn geven de geur helderheid en energie. De perzik is hier rijp en sappig, niet overdreven zoet, wat de compositie een uitgebalanceerde zoetheid geeft. Deze noten openen de geur op een vreugdevolle en opbeurende manier. De kern van geur nummer 72 van Made In Lab bestaat uit bloemige tonen, met name lelietje-van-dalen, jasmijn en lelie. Deze bloemen voegen een vrouwelijk en elegant karakter toe aan de geur en creëren een indruk van verfijning en romantiek. Het is in het hart van de geur dat de ware ziel verborgen is. De basis van de geur bevat noten zoals vanille, amber en muskus. Deze elementen geven de compositie warmte en sensualiteit, waardoor een rijke en boeiende basis ontstaat die de geur extreem langdurig en aangenaam om te dragen maakt. Number 72 van Made In Lab is een parfum dat zelfvertrouwen en elegantie uitstraalt, perfect voor avonduitjes of belangrijke gelegenheden waarbij je je speciaal wilt voelen. Het is een geur die de kracht van de vrouwelijke natuur benadrukt en elke dag vol zelfvertrouwen en romantiek maakt.

Opmerkingen:

Topnoten: perzik, bergamot, lychee, mandarijn

Hart: lelietje-van-dalen, lelie, jasmijn

Basis: vanille, vetiver, muskus, pruim, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114321
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166238

Made in Lab 72 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies