Made in Lab 74 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor dior POISON GIRL

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 74 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made In Lab 74 is een eau de parfum voor vrouwen, een prachtige tegenhanger van de geur Dior Poison Girl. Het is een compositie vol sensualiteit en elegantie die doet denken aan luxueuze en klassieke Franse parfums. De geur begint met topnoten die meestal fris en citrusachtig zijn, zoals bittere sinaasappel en citroen. Deze noten brengen helderheid en frisheid in de inleiding, waardoor deze sprankelende energie krijgt. De kern van de compositie bestaat uit bloemige tonen, vooral Damastroos en Grasse-roos. Deze bloemen geven de geur een vrouwelijk en romantisch karakter, waardoor een gevoel van elegantie en sensualiteit ontstaat. De ware ziel van deze geur ligt verborgen in het hart. De basis van de geur bevat tonen als vanille, tonkaboon en subtiele amandel. Deze elementen dragen bij aan de warmte en zoetheid van de geur, waardoor deze een rijke en verleidelijke basis krijgt. Made In Lab 74 is een parfum dat je uitnodigt om jezelf onder te dompelen in de sensuele wereld van geuren, terwijl het een uniek meesterwerk is dat de luxueuze tradities van de Franse parfumerie nieuw leven inblaast. Het is een geur die je sensualiteit en elegantie benadrukt, waardoor een onvergetelijke indruk ontstaat.

Opmerkingen:

Hoofd: bittere sinaasappel, citroen

Hart: Grasse roos, Damast roos, oranjebloesem

Basis: vanille, amandel, tonkaboon

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114323
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166795

Made in Lab 74 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies