Made in Lab 78 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - ARMANI SI FIORI vervanging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Made in Lab 78 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made In Lab 78 is een eau de parfum voor vrouwen, een vervanging voor de geur Armani Si Fiori*. Deze geur is uniek en combineert geurnoten die het unieke karakter van deze compositie benadrukken. De hoofdnoot in Armani Si Fiori is een delicate en uiterst vrouwelijke roos, die de geur een subtiele charme geeft. De geur opent met topnoten die doorgaans fris en fruitig zijn. In het geval van Made In Lab 78 vind je zwarte bes en groene mandarijn. Deze tonen zorgen voor een heldere en verfrissende introductie en voegen energie en kracht toe. Het is als de eerste zonnestralen op je huid. De kern van de compositie bestaat uit bloemige noten, vooral neroli, patchouli en jasmijn. Deze bloemen geven de geur delicatesse en vrouwelijke charme, waardoor een gevoel van elegantie en sensualiteit ontstaat. Dit is de fase waarin de geur tot zijn volle schoonheid bloeit. De basis van de geur bevat vanille en witte muskus, wat hem warmte en diepte geeft. Deze combinatie creëert een rijke en boeiende basis van de geur. De dans van vanille en muskus is de essentie van vrouwelijkheid die verleidt en verrukt.

Opmerkingen:

Top: zwarte bes, mandarijn

Hart: neroli, roos, patchouli

Basis: vanille, witte muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114327
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166801

Made in Lab 78 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies