Made in Lab 85 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - GUCCI RUSH-geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 85 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made In Lab 85 is een eau de parfum voor vrouwen, geïnspireerd op de iconische Gucci Rush-geur*. De versie weerspiegelt de essentie van het origineel en verlevendigt je zintuigen met onvergetelijke geurnoten. Vanaf de eerste spray ervaar je een explosie van frisheid, dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die je dichter bij de originele geurervaring brengen. De geur opent met een unieke mix van exotische en levendige topnoten, waaronder perzik-, gardenia- en Afrikaanse fresiabloemblaadjes. Deze fruitig-bloemige combinatie trekt meteen de aandacht. Terwijl de geur zich ontvouwt, komen de hartnoten naar voren, die een mix van jasmijn, koriander en damastroos onthullen. Deze bloemige tonen geven de compositie een elegant en verfijnd karakter. De basisnoten van de geur krijgen een kruidig en sensueel karakter. De warme en verleidelijke combinatie van patchouli, vanille en vetiver creëert een rijke en verleidelijke achtergrond van het parfum.

Opmerkingen:

Topnoten: fresia, gardenia, perzik

Hart: koriander, damastroos, jasmijn

Basis: vanille, vetiver, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114334
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693167488

Made in Lab 85 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies