• Nieuw

Elizabeth Arden Provocatieve Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

€ 22,00
Inclusief belasting

Eau de toilette voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Elizabeth Arden Provocatieve Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

Elizabeth Arden, de koningin van de cosmetica en bedenker van beroemde schoonheidssalons en unieke parfums, heeft vele uitstekende geuren op de markt gebracht. Elizabeth Arden Provocative Woman valt onder hen op: een mysterieuze, provocerende geur vol fantasie en verlangen die de kracht van vrouwelijkheid onthult.

Geurnoten:

Topnoten: Lotusbloem, Kweepeer

Hartnoten: Orchidee, Gember, Roze freesia, Papajabloem

Basisnoten: rode amber, sandelhout, Japanse cipres

Kenmerk:

Geurtype: Bloemig-Oosters

Voor wie: Voor spontane, zelfbewuste vrouwen, zich bewust van hun charme

Perfect voor: Avondjes uit en speciale gelegenheden

Elizabeth Arden Provocative Woman is een geur die sensualiteit en mysterie uitstraalt. De compositie opent met een delicaat aroma van lotusbloem en kweepeer, waardoor de eerste indruk van subtiele frisheid ontstaat. In het hart van de geur bloeien noten van orchidee, gember, roze fresia en papajabloem, wat een exotisch karakter en sensuele diepte aan het geheel toevoegt. De geurbasis is een mengsel van rode amber, sandelhout en Japanse cipres, wat het parfum duurzaamheid en expressiviteit geeft. Provocative Woman is de perfecte keuze voor vrouwen die hun zelfvertrouwen en spontaniteit willen benadrukken. Dit is een geur voor degenen die niet bang zijn om te provoceren en te verleiden, en zich tegelijkertijd elegant en vrouwelijk willen voelen. Dankzij deze compositie kan elke vrouw de kracht en magie van vrouwelijkheid ontdekken en een aura van mysterie en charme om haar heen verspreiden.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

116865
just a few left

Specifieke referenties

ean13
85805004675

Elizabeth Arden...

€ 22,00
group_work Toestemming voor cookies