• Nieuw

Tommy Eau de Toilette voor Dames Meisje 50 ml

€ 24,60
Inclusief belasting

Eau de toilette voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tommy Eau de Toilette voor Dames Meisje 50 ml

Dit is een droomvoorstel voor elke vrouw die op zoek is naar een verfrissend bloemig en fruitig parfum. De hoogwaardige Tommy Girl eau de toilette van Tommy Hilfiger zal de meest veeleisende consument aanspreken. De geur is extreem langhoudend en blijft urenlang als een aromatische mist over de kleding hangen. Het product is al vele jaren op de markt verkrijgbaar - de première vond plaats in 1996. Geen wonder dat parfums voor veel vrouwen een cultvoorstel zijn dat niet kan worden genegeerd. Citrus- en bloemakkoorden zijn een geweldige motivator - dankzij hen zal zelfs de zwaarste werkdag veel aangenamer zijn.

Geurnoten:

Topnoten: Zwarte bes, Camellia, Mandarijn, Appelbloesem

Hartnoten: Kamperfoelie, Lelie, Munt, Grapefruit, Viooltje, Citroen, Roos

Basisnoten: magnolia, leer, ceder, jasmijn, sandelhout

Kenmerk:

Geurtype: Bloemig en fruitig

Voor wie: Voor vrouwen die de frisheid en lichtheid van de geur waarderen

Perfect voor: Elke dag, vooral lente- en zomerdagen

Tommy Girl is een geur vol energie en vreugde. De compositie opent met verfrissende tonen van zwarte bessen, camelia, mandarijn en appelbloesem, die een optimistische stemming creëren. Het hart van het parfum is een sensuele combinatie van kamperfoelie, lelie, munt, grapefruit, violet, citroen en roos, die diepte en karakter aan de geur toevoegen. De geurbasis, samengesteld uit magnolia, leer, cederhout, jasmijn en sandelhout, geeft de compositie duurzaamheid en elegantie. Het parfum wordt verkocht in een elegante fles, ondertekend door het merk Tommy Hilfiger, wat het unieke karakter ervan nog eens benadrukt. Tommy Girl is de perfecte keuze voor vrouwen die zich de hele dag fris en zelfverzekerd willen voelen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

116866
just a few left

Specifieke referenties

ean13
7640496670122

Tommy Eau de Toilette voor...

€ 24,60
group_work Toestemming voor cookies