• Nieuw
Naomi Campbell Here To Stay Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

Naomi Campbell Here To Stay Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

€ 12,00
Inclusief belasting
118069

Eau de toilette voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Naomi Campbell Here To Stay Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

Naomi Campbell Here To Stay is een eau de toilette die lichtheid en frisheid combineert met unieke, vrouwelijke elegantie. Deze bloemige en fruitige compositie zal de sensualiteit van elke vrouw perfect benadrukken, waardoor het een ideale keuze is voor warme dagen.

Geurnoten:

Topnoten: zwarte bes, framboos

Hartnoten: jasmijn, roos

Basisnoten: muskus, vanille

Here To Stay is een frisse, subtiele geur die vrouwelijkheid en delicatesse op unieke wijze benadrukt, waardoor het de perfecte dagelijkse toevoeging is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua ( Water ), Parfum (Geur), Benzyl Salicylaat, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Ethylhexyl Salicylaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Bht, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarine, Citroenzuur Zuur, Ci 17200 ( Red 33), Ci 18140 ( Yellow 5 ). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118069
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5050456001637

Naomi Campbell Here To Stay...

€ 12,00
group_work Cookie toestemming