• Nieuw
Al Haramain L'Aventure Rose Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Al Haramain L'Aventure Rose Eau de Parfum voor Dames 100 ml

€ 37,80
Inclusief belasting
118110

Eau de Parfum voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Al Haramain L'Aventure Rose Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Al Haramain L'Aventure Rose is een oriëntaals-bloemig eau de parfum, gemaakt voor vrouwen die delicaat, gevoelig en open zijn voor de schoonheid van de wereld. De eerste geurnoten nemen ons mee naar een mysterieuze tuin vol aromatische sensaties. Deze geur is een perfecte combinatie van roos, witte bloemen, amber en muskus, die verweven zijn met poederachtige en licht dierlijke akkoorden, waardoor een uiterst harmonieuze en unieke compositie ontstaat. Het is een geur die perfect is voor de lente en die charme toevoegt aan lichte, alledaagse stijlen voor zonnige dagen.

Geurnoten:

Topnoot: roos, citrusvruchten, rode bessen

Hartnoot: roos, jasmijn

Basisnoten: amber, muskus

Al Haramain L'Aventure Rose is een geur voor vrouwen die hun subtiele maar sensuele aard willen uiten door middel van unieke, aromatische parfums.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat, Aqua / Water /Eau, Parfum/Geur, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Ethylhexyl Salicylaat, Limoneen, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118110
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
6291106812282

Al Haramain L'Aventure Rose...

€ 37,80
group_work Cookie toestemming