• Nieuw
Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette voor Dames 80 ml

Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette voor Dames 80 ml

€ 21,40
Inclusief belasting
118113

Eau de toilette voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette voor Dames 80 ml

Her Secret Temptation van Antonio Banderas is een eau de toilette die je laat kennismaken met de wereld van luxe en sensualiteit, gewijd aan vrouwen die op zoek zijn naar een charmante en opwindende geur. Dit oriëntaals-bloemige aroma is een perfecte combinatie van delicate bloemige tonen met de diepte van exotische akkoorden, waardoor een unieke en onvergetelijke geur ontstaat.

Geurnoten:

Topnoot: roze peper, verse neroli

Hartnoot: jasmijn, roos, edele iris

Basisnoot: patchouli, muskus, zoete suikerriet, warme amber

Her Secret Temptation is een geur die sensualiteit en luxe uitstraalt, perfect voor vrouwen die hun schoonheid en kracht willen benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat, Aqua / Water /Eau, Parfum/Geur, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Ethylhexyl Salicylaat, Limoneen, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylaat, Coumarin, Benzyl Benzoaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118113
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8411061080719

Antonio Banderas Her Secret...

€ 21,40
group_work Cookie toestemming