Anwen Aware Scalp Care delicate zure Peeling 100 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

De delicate peeling bevat een combinatie van Catalaanse honing en zuren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Anwen Aware Scalp Care delicate zure Peeling 100 ml

De delicate peeling bevat een combinatie van Catalaanse honing en zuren, waaronder lactobionzuur, shikiminezuur en gluconolacton. Deze zuren hebben net als andere AHA zuren een peelingeffect, ale in een lagere concentratie en zonder het irriterende potentieel. Hierdoor zorgen ze voor een effectieve exfoliatie van de dode huid, reiniging, regulatie van de talgklieren en stimulatie van huidregeneratieprocessen, terwijl ze zachter zijn voor de huid. Bovendien bevat de peeling een nieuwe generatie ureum, dat de hoornlaag verzacht en voor vocht zorgt, en arginine, dat de huid kalmeert en glad maakt. Actieve ingrediënten werken synergetisch samen om het microbioom van de huid te verzorgen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De samenstelling bevat ook een cosmetisch suikerprebioticum dat de balans van het microbioom van de huid herstelt, en ultra extracten van planten zoals gerst, kuisbes, Japanse gentiaan en meerbloemige duizendknoop. Deze extracten beschermen de huid tegen irritatie, verminderen ontstekingen en hebben antioxiderende eigenschappen. Het gehele product is gericht op het verbeteren van de conditie van de huid en het behouden van een gezond microbioom.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub vóór het wassen gelijkmatig aan op de droge hoofdhuid (houd de applicator dicht bij het hoofd) en verdeel het haar in secties. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen, laat 5 minuten intrekken. Spoel grondig uit met warm water en was je haar met shampoo. Gebruik één keer per week. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Inuline, Hordeum Vulgare-zaadextract, Hydroxyethylureum, Shikiminezuur, Glycerine, Lactobionzuur, Gluconolacton, Alfa-glucaanoligosaccharide, Mel, Vitex Trifolia-fruitextract, Gentiana Scabra-extract, Polygonum Multiflorum-wortelextract, Dipropyleenglycol, Polysorbaat 20 , Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114060
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905440419168

Anwen Aware Scalp Care...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies