So!flow Reinigend Kleimasker voor de Hoofdhuid Reducerend Talg 100 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Het reinigen van de hoofdhuid is een belangrijke stap in de haarverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

So!flow Reinigend Kleimasker voor de Hoofdhuid Reducerend Talg 100 ml

Het reinigen van de hoofdhuid is een belangrijke stap in de haarverzorging en een reinigingsmasker zorgt voor een grondige reiniging van overtollig talg, wat zich vertaalt in minder vettig haar. De voordelen zijn echter niet beperkt tot het reguleren van talg. De groene klei in het masker helpt overtollig talg te absorberen en vernauwt de poriën, waardoor het haar langer fris en schoon blijft. Dankzij innovatieve capsules die actieve ingrediënten vrijgeven, zoals rozemarijnextract en tea tree olie, reguleert het masker de talgafscheiding en herstelt het comfort van de hoofdhuid. De huid wordt verfrist, gereinigd en krijgt anti-roos en normaliserende voordelen dankzij Olamine Piroctonate. Bovendien bevat het masker Reishi-paddenstoel, een adaptogeen, een plantaardige stof die bekend staat om zijn gunstige effecten op de huid en het haar. Dit ingrediënt werkt als een antioxidant, hydrateert en maakt de hoofdhuid glad. Dit alles draagt bij aan het verbeteren van de algehele conditie van de hoofdhuid en het haar. De dermatologisch geteste en veganistische formule van het so!flow-masker maakt het een uitstekend product voor de reguliere verzorging en zorgt voor een gezonde uitstraling van haar en hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een droge hoofdhuid voordat je je haar wast of nadat je je haar voor de eerste keer hebt gewassen op een vochtige hoofdhuid. Laat ongeveer 10 minuten staan. Spoel en shampoo je haar, herhaal de actie indien nodig, gebruik 1-2 keer per week of indien nodig

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cocamidopropyl Betaïne, Coco-Glucoside, PPG-3 Caprylyl Ether, Ganoderma Lucidum Extract, Cucurbita Pepo Zaad Extract, Rosmarinus Officinalis Blad Extract, Propaandiol, Cetyl Palmitaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocopheryl Acetaat, Melaleuca Alternifolia Bladolie, sorbitanstearaat, glycerine, illiet, kaolien, montmorilloniet, piroctone-olamine, undecaan, tridecaan, tocoferol, laurylglucoside, melkzuur, cetrimoniumchloride, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114095
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136983

So!flow Reinigend...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies