Isana Ceramide Romige Body Peeling 200 g

€ 6,30
Inclusief belasting

Verwijdert dode huidcellen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Isana Ceramide Romige Body Peeling 200 g

Dankzij de ingrediënten zoals ceramiden en pantenol zorgt de romige peeling met ceramiden voor een zachte verzorging van uw huid. Dit product bevat geen microplastics in het recept en is gemaakt met het oog op het milieu. Er is een speciaal ontwikkelde verzorgingsreeks met ceramiden gecreëerd om volledig aan uw behoeften te voldoen. Ceramiden, die een natuurlijk bestanddeel van uw huid zijn, hebben buitengewone verzorgende eigenschappen en zijn tegelijkertijd zacht voor het microbioom van de huid. Romige peeling met ceramiden verwijdert op milde wijze dode huidcellen en geeft tegelijkertijd een gevoel van zachte en goed verzorgde huid. De milde reinigingsformule bevat een complex van ceramiden, panthenol en squalaan, die de elasticiteit van de huid helpen verbeteren en de hydrolipidenbarrière versterken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de peeling over een gehydrateerde huid en masseer zachtjes in. Daarna afspoelen. Verwijder productresten van het bad of de douchebak om uitglijden te voorkomen.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, ethylhexylstearaat, siliciumdioxide, glycerine, glycerylstearaat SE, palmitinezuur, stearinezuur, Butyrospermum Parkii-boter, allantoïne, squalaan, fosfolipiden, sfingolipiden, Bambusa arundinacea-stamextract, Panthenol , pantolacton, caprylylglycol, xanthaangom, hydroxypropylster ch Fosfaat, natriumstearoylglutamaat, natriumcetearylsulfaat, pentyleenglycol, p-anijszuur, natriumcitraat, tocoferol, parfum, benzylsalicylaat, linalool, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, melkzuur, citroenzuurnatriumhydroxide. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

111654
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615947358

Isana Ceramide Romige Body...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies