Efektima Coffee Miracle Coffee Peeling 100 g

€ 6,30
Inclusief belasting

Kokosnoot Peeling is de perfecte manier om de stevigheid van je huid te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Efektima Coffee Miracle Coffee Peeling 100 g

Kokosnoot peeling is de perfecte manier om de stevigheid van je huid te verbeteren. Dankzij het gehalte aan kokosolie, bekend om zijn kostbare verzorgende eigenschappen, verbetert deze scrub perfect de conditie van de huid. Schurende deeltjes van kokosnootschalen, die in de scrub zijn gebruikt, maken de huid zachtjes glad en helpen dode huidcellen te verwijderen. Kokosnootpeeling wordt je bondgenoot bij het bereiken van een stevigere en elastischere huid. De natuurlijke ingrediënten werken alomvattend en herstellen de gezonde en stralende uitstraling van de huid. Probeer deze scrub nu en laat je huid haar natuurlijke glans en zachtheid terugkrijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub aan op een natte huid en masseer het lichaam met ronddraaiende bewegingen. Na de behandeling goed afspoelen met lauwwarm water. Gebruik zo vaak als uw huid nodig heeft.

SAMENSTELLING

Coffea arabica -zaadpoeder, Helianthus annuus-zaadolie, prunus amygdalus dulcis-olie, natriumchloride, cocos nucifera-olie, Butyrospermum parkii-boter, tocoferylacetaat, sucrose, alumina, parfum, olus-olie, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112196

Specifieke referenties

ean13
5904378822286

Efektima Coffee Miracle...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies