AA Yoummy Skin Juice Glow Illuminating Enzymatische Body Peeling 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Enzymatische Peeling is bedoeld voor alle huidtypes en kan op het lichaam worden gebruikt om de conditie van de huid te verbeteren en deze een gezond en stralend uiterlijk te geven.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

AA Yoummy Skin Juice Glow verhelderende Peeling 200 ml

Illuminating Enzymatic Body Peeling is een product bedoeld om de conditie van de lichaamshuid te verbeteren, vooral op grijze, vermoeide en doffe plekken. De belangrijkste ingrediënten van deze schil zijn vitamine C, ananas en een combinatie van fruitenzymen zoals papaïne, ficine en bromelaïne, gecombineerd met delicate AHA zuren.

De belangrijkste voordelen en werkingen van deze peeling zijn:

-Huidverheldering: Vitamine C en fruitenzymen helpen de huid weer gezond te laten glanzen, waardoor vermoeidheid en dofheid worden geëlimineerd.

-Reiniging: Enzymen en AHA-zuren verwijderen effectief dode huidcellen, waardoor de huid wordt gereinigd en glad blijft.

-Huidvernieuwing: De werking van enzymen helpt de huid te vernieuwen, waardoor deze gehydrateerder en zachter wordt.

-Exotische geur: Het product heeft een frisse en exotische geur die de zintuigen kan stimuleren en energie kan toevoegen.

Deze enzympeeling is bedoeld voor alle huidtypes en kan op het lichaam worden gebruikt om de conditie van de huid te verbeteren en deze een gezonde en stralende uitstraling te geven. Het is echter belangrijk om altijd de gebruiksinstructies van het product op de verpakking te volgen en het niet op een beschadigde of geïrriteerde huid te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een ruime hoeveelheid aan op een schone en droge huid. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en laat een paar minuten intrekken. Daarna grondig wassen met warm water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Capryl/Caprinetriglyceride, Tripelargonine, Gehydrogeneerd polydecene, Propaandiol, Vaccinium Myrtillus Fruitextract, Sclerocarya Birrea Zaadolie, Saccharum Officinarum Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Glycerine, Acer Saccharum Extract, Papaïne, Ficine, Ananas Sativus Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Glucose, Citrus Limon Fruit Extract, Melkzuur, Glycolzuur, Citroenzuur, Wijnsteenzuur, Appelzuur, Tocoferyl Acetaat, Tributylcitraat, Dinatriumfosfaat, Natriumbenzotriazolyl Butylfenolsulfonaat, Buteth-3, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, CI 11680. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112929
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116084237

AA Yoummy Skin Juice Glow...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies