Soraya Body Ceremony Hydraterende Zout Bodyscrub Blauwe Klei 200 g

€ 7,70
Inclusief belasting

Het biedt intensieve verzorging dankzij de rijke consistentie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Soraya Body Ceremony Hydraterende Zout Bodyscrub Blauwe Klei 200 g

Hydraterende body butter - een stimulatieritueel van BodyCeremony is een luxe product geïnspireerd op SPA-rituelen. Het biedt intensieve verzorging dankzij de rijke consistentie, die blauwe klei, zeealgen en blue matcha bevat. Deze ingrediënten hydrateren en verzachten niet alleen de huid, ale voegen ook vitaliteit toe en verbeteren de tonus. Het is niet alleen verzorging, maar ook een ontspannend ritueel waarmee je voor jezelf kunt zorgen en kunt genieten van me-time. Sensuele geuren en aangename textuursensaties maken het gebruik van deze body butter tot een unieke verzorgingservaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de boter aan op een schone en droge lichaamshuid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot hij is opgenomen. Gebruik 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, cetearylalcohol. Behenylalcohol. Ethylhexylstearaat, Fucus Vesiculosus-extract, dimethicon, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Oryza Sativa-zetmeel, natriumstearoylglutamaat, caprylylglycol, polysorbaat 60, sorbitaansostearaat, citroenzuur, montmorilloniet, Clitoria Ternatea-bloemextract, llliet, fenoxyethanol, parfum , Limoneen, benzylsalicylaat, linalool, hexylkaneel, cumarine, benzylalcohol, hydroxycitronellal, Cl 77268:1, Cl 60730, CI42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114565
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901045089737

Soraya Body Ceremony...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies