Paese Puff Cloud Gezichtspoeder 7 g

€ 12,80
Inclusief belasting

Gladstrijkende oogpoeder

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13

Paese Puff Cloud Gezichtspoeder 7 g

Gladmakend oogpoeder dat de houdbaarheid van concealer verlengt en tekenen van vermoeidheid verbergt. De lichtverstrooiende formule maakt de huid glad zonder deze te verzwaren. De vijgenopuntia-olie die erin zit, verzorgt de gebieden die bijzonder worden blootgesteld aan rimpelvorming. Actief ingrediënt - cactusvijgolie: regenereert intensief en heeft antioxiderende eigenschappen, vertraagt de vorming van rimpels, herstelt en verstevigt de epidermis, herstelt de balans van de droge en geïrriteerde huid.De tere huid rond de ogen vereist speciale aandacht.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan onder de ogen om de concealer te fixeren. Je kunt het ook op geselecteerde delen van het gezicht gebruiken, bijvoorbeeld in de T-zone of onder oogschaduw om de houdbaarheid te verlengen.

SAMENSTELLING

Talk, dimethicon, vinyldimethicon kruispolymeer, polymethylsilsesquioxaan, silicium kruispolymeer, polymethylmethacrylaat, hdi, trimethylolhexyllacton kruispolymeer, cyclopentasiloxaan, synthetisch fluorflogopiet, opuntia ficus-indica zaadolie, perfluoroctyltriethoxysilaan, polyperfluormethylisopropylether, tocoferylacetaat, trimethylsiloxysilicaat, dimethicon, siliciumdioxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110178
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627622496

Paese Puff Cloud...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies