Paese los Bamboepoeder 5 g

€ 6,80
Inclusief belasting

Neemt sterk talg en vocht op, heeft antibacteriële en verzachtende eigenschappen, ondersteunt de genezing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Paese los Bamboepoeder 5 g

Het losse poeder bevat bamboemeel, dat op dezelfde manier werkt als silica, talg en vocht sterk absorbeert, antibacteriële en verzachtende eigenschappen heeft, genezing ondersteunt en de activiteit van talgklieren reguleert. Dit sterk matterende poeder verspreidt licht, verzacht gelaatstrekken en vermindert optisch de zichtbaarheid van rimpels en kleine huidafwijkingen. We hebben het ook verrijkt met zijdepoeder, dat de huid hydrateert en een delicate gloed geeft. Ons losse poeder zorgt voor langdurige mattering en gladheid, en geeft tegelijkertijd de huid een delicate gloed, zonder het effect van bedekken en bleken van de huid. Het is geschikt voor de vette, gecombineerde en talggevoelige huid en de transparante afwerking verstopt de poriën niet. Ons losse poeder heeft een natuurlijke samenstelling, bevat geen talk en parabenen en is een plantaardig alternatief voor minerale poeders. Meer dan 80% van de samenstelling is bamboemeel, waardoor het poeder zeer efficiënt is en geschikt is voor elke huidskleur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder aan vanuit het midden van het gezicht, van het voorhoofd tot de kin, en ga dan naar de rand van het gezicht en de hals.

SAMENSTELLING

Bambusa arundinacea stengelextract, magnesium , serica, parfum, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111273
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627614545

Paese los Bamboepoeder 5 g

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies