Bourjois Loose Powder gezichtspoeder /01/ Peach 32 g

€ 14,80
Inclusief belasting

Losse poeder geeft je de mogelijkheid om ego look en een perfect gladde huid te bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Bourjois Loose Powder Los gezichtspoeder /01/ Peach 32 g

Loose Powder is een ultralicht product dat je de mogelijkheid geeft om ego frisse look en een perfect gladde, opvallende huid te bereiken. Dit gezichtspoeder met een natuurlijke finish matteert niet alleen ale egaliseert ook de huidtint, waardoor deze fluweelzacht, zacht en stevig blijft. Belangrijk is dat de lichte formule zich perfect aanpast aan uw huidtype, de poriën niet verstopt en de huid laat ademen.

De belangrijkste kenmerken van dit poeder zijn:

- Onberispelijke, gladde en natuurlijke teint: dit poeder helpt een huid te creëren die er perfect en natuurlijk uitziet.

- Mattering en uniformiteit van kleur: Matteert de huid en egaliseert de tint, waardoor uw teint er stralend en uniform uitziet.

-Lichte formule: De lichte consistentie van het poeder verstopt de poriën niet en irriteert de huid niet, wat vooral belangrijk is voor mensen met verschillende huidtypes, inclusief combinaties.

-Make-upfixatie: dit poeder fixeert make-up perfect en zorgt voor een lange houdbaarheid.

Losse poeder is de perfecte finishing touch voor je make-up, fixeert de foundation en geeft je huid een mooie, natuurlijke uitstraling. Dankzij de praktische zeef kunt u precies de juiste hoeveelheid product afmeten en door de zachte consistentie kunt u het poeder gemakkelijker over het gezicht verspreiden. Hierdoor kun je de hele dag genieten van langdurige, frisse make-up.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid poeder aan op je voorhoofd, neus en kin, of breng het voorzichtig aan op het hele gezicht om je make-up te fixeren.

SAMENSTELLING

Talk, zinkstearaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Magnesium , caprylylglycol, magnesiumcarbonaat, parfum (geur), alfa-isomethylionon, [+/- (kan bevatten): CI 77007 (ultramarines), CI 77019 (mica), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (ijzeroxiden), CI 77891 (titaniumdioxide)]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113101
just a few left

Specifieke referenties

ean13
3614224980221

Bourjois Loose Powder...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies