Mohani Make-Up Rijstpoeder 5 g

€ 9,80
Inclusief belasting

Geef je make-up een perfecte finish en geniet urenlang van een matte, gladde huid met dit unieke poeder

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Mohani Make-Up Rijstpoeder 5 g

Licht en hypoallergeen poeder op basis van gecertificeerd rijstmeel is het geheim van een perfecte make-up finish. Matteert de huid perfect, waardoor deze zijdezacht en zacht aanvoelt. Dit unieke poeder geeft niet alleen een matterend effect, ale verlengt ook de houdbaarheid van make-up gedurende vele uren.

Hoofdingrediënten van het poeder:

-Rijstzetmeel: Rijstzetmeel is een natuurlijke talgabsorbeerder, waardoor dit poeder een matterend effect krijgt. Het is een uitstekend alternatief voor talk, waardoor de huid glad en zacht wordt.

-Sojaolie: Sojaolie conditioneert de huid en werkt als oplosmiddel voor vitamines, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van de huid.

-Saffloerzaadolie: Deze olie is rijk aan onverzadigde vetzuren die de huid conditioneren, verzachten en glad maken. Bovendien voorkomt het overmatig waterverlies uit de opperhuid en heeft het indirecte hydraterende eigenschappen.

-Vitamine E: Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die vitamines in cosmetica helpt beschermen. Het heeft een voedende werking en verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid.

-Vitamine A: Vitamine A staat bekend om zijn regenererende werking op de opperhuid en het vertragen van het huidverouderingsproces.

Dit poeder is vrij van talk, conserveermiddelen, kleurstoffen en geurstoffen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, vooral de vette, gecombineerde en gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een kleine hoeveelheid poeder op een pufje of penseel en verdeel dit over het gezicht, de hals en het decolleté.

SAMENSTELLING

Oryza Sativa Zetmeel*, Magnesium , Isopropylmyristaat, Glycine Soja (Soja) Olie, Carthamus Tinctorius (Saffloer) Zaadolie, Linolzuur, Tocoferylacetaat, Retinylpalmitaat. *gecertificeerde grondstof

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113177
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802720467

Mohani Make-Up Rijstpoeder 5 g

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies