Hean Glow Effect Foundation Markeerstift 20 gr

€ 4,30
Inclusief belasting

Geeft de huid een spectaculaire verlichting en uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean Glow Effect Foundation Markeerstift 20 gr

ILLUMINATOR GLOW EFFECT foundation highlighter is een product dat je met elke foundation kunt mengen om je gezicht een stralende glans en jeugdige uitstraling te geven. Het bevat gemicroniseerde parelpigmenten en zacht glinsterende deeltjes die de huid een oogverblindend effect geven. Deze universele formule verandert niets aan de eigenschappen van cosmetica, zoals de mate van dekking of duurzaamheid van de foundation, ale voegt een stralende glans toe. De highlighter past perfect bij de huid en geeft deze een spectaculaire verlichting. De lichte, romige consistentie van de highlighter is verrijkt met vitamine E, die de huid van het hele gezicht effectief voedt, hydrateert, regenereert en verzorgt. Je kunt het ook op zichzelf gebruiken als highlighter. Wanneer het rechtstreeks op de huid wordt aangebracht, ontstaat er een spectaculair effect van een prachtig spiegeloppervlak, waardoor de huid een stralende glans krijgt.

VOORDELEN:

-Bevat gemicroniseerde parelpigmenten die zorgen voor intense pigmentatie en een duurzame, stralende afwerking.

-Verrijkt met vitamine E, dat de huid van het hele gezicht effectief voedt, hydrateert, regenereert en verzorgt.

-Ideaal voor stand-alone gebruik als highlighter.

-Geeft de huid een spectaculaire verlichting en uitstraling.

-De universele formule heeft geen invloed op de eigenschappen van andere cosmetica, zoals de mate van dekking of duurzaamheid van de foundation.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng een paar druppels highlighter met de geselecteerde foundation in de juiste verhoudingen, afhankelijk van het verwachte verhelderende effect. Meng vlak voordat je de foundation op de huid aanbrengt - voeg het product niet toe aan de foundation. Het is ook ideaal om op zichzelf te gebruiken als highlighter. Wanneer het rechtstreeks op de huid wordt aangebracht, geeft het een spectaculair effect van een prachtig spiegeloppervlak. Aanbrengen op de bovenkant van de jukbeenderen, cupidoboog, wenkbrauwbogen, neus en halslijn.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, ppg-3 benzylethermyristaat, cyclohexasiloxaan, propyleenglycol, synthetisch fluorflogopiet, magnesium , peg/ppg-18/18 dimethicon, cyclomethicon, disteardimoniumhectoriet, talk, bismutoxychloride, isododecaan, dimethicon, polysiliconen-11, butyleenglycol, dimethylacrylamide/acrylzuur/polystyreenethylmethacrylaatcopolymeer, kokoscaprylaat/capraat, decylglucoside, polyglyceryl-4-isostearaat, cetylpeg/ppg-10/1 dimethicon, hexyllauraat, dimethiconol, ethylhexylhydroxystearaat, kaliumcetylfosfaat, stearyl dimethicon, cellulosegom, natriumchloride, propyleencarbonaat, tocoferylacetaat, octadeceen, triethoxycaprylylsilaan, fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, dmdm hydantoïne, tinoxide, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113426
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907474431697

Hean Glow Effect Foundation...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies