Eveline Variete Transparant gezichtspoeder met lavendel en squalaan 5 g

€ 7,70
Inclusief belasting

Dankzij de absorberende eigenschappen matteert het poeder de teint zachtjes en zorgt het voor een subtiele make-upfinish

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Eveline Variete Transparant gezichtspoeder met lavendel en squalaan 5 g

Transparant poeder is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een product dat niet alleen de huid glad maakt, ale ook de kleur egaliseert en kleine rimpels en onvolkomenheden verbergt. De lichte formule van dit poeder is verrijkt met lavendel en squalaan, waardoor de huid de nodige verzorging en goede hydratatie krijgt. Dankzij de absorberende eigenschappen matteert het poeder de teint zachtjes en zorgt het voor een subtiele make-upfinish. Het gebruik van deze unieke cosmetica vergroot de houdbaarheid van uw make-up, waardoor u er langer plezier van kunt hebben. Het product is ook geschikt voor mensen die zich houden aan de principes van veganistische ethiek. De poederset bevat een aangenaam aanvoelend applicatiepoeder dat het nauwkeurig en comfortabel aanbrengen van het product op de huid vergemakkelijkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de huid met een pufje of borstel.

SAMENSTELLING

Talk Silica Calcium Vinyl Dimethicon\ Methicon Silsesquioxane Crosspolymeer Squalaan Lavandula Angustifolia Bloemenextract Persea Gratissima Olie Helianthus Annuus Zaadolie Octyldodecanol Isopropyl Isostearaat CI 77891 CI 77491 CI 77492 CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

114986
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416058076

Eveline Variete Transparant...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies