Stars from the Stars Starry-Eyed verhelderend oogpoeder /01/ Pink Nebula 6 g

€ 5,30
Inclusief belasting

Extreem verhelderend en optisch gladmakend oogpoeder

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Stars from the Stars Starry-Eyed verhelderend oogpoeder /01/ Pink Nebula 6 g

"Space Glow " oogpoeder is een uiterst verhelderend en optisch gladmakend product dat dankzij zijn lichtverstrooiende eigenschappen een soft focus-effect creëert, waardoor de huid onder de ogen een stralend uiterlijk krijgt. Dit poeder fixeert niet alleen make-up, ale verzorgt ook de tere huid rond de ogen. Verkrijgbaar in twee kleurenversies:

-"Pink Nebula" - een delicate roze tint met subtiel oplichtende deeltjes.

- " White Airglow" - een transparante witte tint met subtiel oplichtende deeltjes; het maakt de huid niet witter en verandert de kleur van de concealer niet.

Het hoofdbestanddeel van het poeder is tapiocazetmeel, een plantaardig alternatief voor talk, bekend om zijn eigenschappen van het absorberen van talg en het verzachten van roodheid. De formule is verrijkt met groene koffieolie, die de hydratatie en elasticiteit van de huid ondersteunt en een antioxiderende werking heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder onder de ogen aan met een zachte borstel.

SAMENSTELLING

Tapiocazetmeel, synthetisch fluorflogopiet, silica, zea mays (maïs) zetmeel, zinkstearaat, Coffea Arabica ( Green Coffee ) zaadolie, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, caprylylglycol, +/- CI 77891, CI 15985, CI 15851. Vol, omhoog -tot op heden staat de INCI-samenstelling altijd op de verpakking

115153
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805280495

Stars from the Stars...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies