Stars from the Stars Over the Moon About Nature natuurlijk los poeder voor gezicht en ogen /02/ Rosy Matt 10 g

€ 6,30
Inclusief belasting

Natuurlijk poeder voor het gezicht en onder de ogen dat elke make-up perfect fixeert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Over the Moon About Nature natuurlijk los poeder voor gezicht en ogen /02/ Rosy Matt 10 g

"Loose Cosmic Powder" is een natuurlijk poeder voor het gezicht en onder de ogen, dat elke make-up perfect fixeert, zelfs die met een bijzonder kosmisch karakter. Het maakt de teint optisch glad en vermindert de zichtbaarheid van fijne rimpels en onvolkomenheden. Bovendien absorbeert het overtollig talg, waardoor de huid er onberispelijk uitziet. De ingrediënten van dit poeder bestaan voor ruim 95% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende en antioxiderende marula-olie en optisch gladmakende teunisbloemolie. Het belangrijkste ingrediënt is tapiocazetmeel, een plantaardig alternatief voor talk, bekend om zijn eigenschappen van het absorberen van talg en het verzachten van roodheid.

Verkrijgbaar in twee buitenaardse varianten:

-"Sparkling Beige " - een transparante, lichtbeige tint met subtiel oplichtende deeltjes, die de natuurlijke glans van de huid benadrukken, zonder de kleur van de foundation of concealer te veranderen.

-"Rosy Matt" - een transparante, lichtroze tint met een satijnmatte finish, die de grijze, vermoeide huid een stralende en frisse uitstraling geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder aan met een zachte borstel.

SAMENSTELLING

Tapiocazetmeel, mica, silica, Zea Mays (maïs) zetmeel, zinkstearaat, Sclerocarya Birrea (Marula) zaadolie, Oenothera Biennis olie, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, caprylylglycol +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499 , CI 15850, CI 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115156
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805280525

Stars from the Stars Over...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies