RefectoCil Henna voor wenkbrauwen en wimpers /4/ Chestnut 15 ml

€ 8,60
Inclusief belasting

Henna voor wenkbrauwen en wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

RefectoCil Henna voor wenkbrauwen en wimpers /4/ Chestnut 15 ml

RefectoCil Wimper- en Wenkbrauwverf is een effectieve manier om uw ogen te benadrukken, uw wenkbrauwen vorm te geven en lengte en volume aan uw wimpers toe te voegen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

- Nauwkeurig en snel verven van wenkbrauwen: deze kleurstof maakt nauwkeurig verven van wenkbrauwen mogelijk, waardoor u een gedefinieerde vorm kunt verkrijgen.

-Lengte en volume van wimpers: RefectoCil Wimper en Wenkbrauw voegt lengte en volume toe aan de wimpers, waardoor de look intenser wordt.

-Langdurige werking: De speciaal geselecteerde samenstelling van de verf zorgt voor een langdurige werking die meerdere weken aanhoudt. Hierdoor hoeft u de behandeling niet vaak te herhalen.

-Efficiëntie: Eén tube verf is voldoende voor maximaal 30 toepassingen, wat het product economisch en efficiënt maakt.

-Mogelijkheid om tinten te mengen: De verf kan gemengd worden met andere tinten, waardoor je de kleur kunt aanpassen aan de voorkeuren van de klant of een individueel effect kunt verkrijgen.

Dankzij deze eigenschappen is RefectoCil Wimper en Wenkbrauw een praktische oplossing voor het benadrukken van wenkbrauwen en wimpers, waardoor een langdurig en bevredigend effect wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Stap 1: Bereid de kleurpasta voor. Meng een dosis verf van 2 cm lang met 10 druppels RefectoCil Oxidant vloeibaar oxidatiemiddel of met 15-20 druppels RefectoCil Oxidant crèmeoxidatiemiddel (de verpakking bevat geen oxidatiemiddelen).

Stap 2: Gebruik RefectoCil-beschermende pads of vloeipapier en gebruik vervolgens een wattenstaafje om de kleurstof aan te brengen op droge en schone wenkbrauwen en wimpers.

Stap 3: Wacht 5 minuten om de gewenste intensiteit te bereiken en veeg vervolgens uw ogen af met een vochtig wattenschijfje. Laat je ogen gesloten totdat je wimpers en wenkbrauwen helemaal schoon zijn.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, natriumlaurethsulfaat, polysorbaat 80, tetraaminopyrimidine, tolueen-2,5-diamine, 2-methylresorcinol, m-aminofenol, ci 77491, ci 77499, ci 77492. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115425
just a few left

Specifieke referenties

ean13
9003877057413

RefectoCil Henna voor...

€ 8,60
group_work Toestemming voor cookies