Lynia Oily Skin Booster voor de vette en acne huid met Shikimic Acid 30 ml

€ 23,80
Inclusief belasting

Face booster is een ideaal product voor de verzorging van de vette en acne huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Lynia Oily Skin Booster voor de vette en acne huid met Shikimic Acid 30 ml

Face booster is een ideaal product voor de verzorging van de vette en acne huid. Dit unieke product bevat actieve ingrediënten die de talgafscheiding helpen reguleren, de zichtbaarheid van poriën verminderen en de zichtbaarheid van vlekken en onzuiverheden verminderen. Shikiminezuur, dat in de samenstelling zit, heeft eigenschappen tegen acne, exfolieert zachtjes de huid en hydrateert deze. Azeloglycine heeft op zijn beurt een anti-acne-effect, vermindert de hoeveelheid mee-eters en reguleert de afscheiding van talg, en verheldert en verstevigt de huid. Tamanu-olie vermindert het aantal opkomende imperfecties en zorgt voor een gevoel van hydratatie, elasticiteit en voeding van de huid, terwijl kersenolie helpt bij het reinigen, beschermen en regenereren van de huid. Booster bevat ook diepzeewater, een schat aan mineralen en sporenelementen die de huid versterken, reinigen en voeden, waardoor deze straalt en verfrist wordt. Salie-extract heeft een reinigende, verstevigende en verzachtende werking op de huid, en muntextract beschermt fragiele haarvaatjes tegen beschadiging, stimuleert de bloedsomloop en heeft een antioxiderende werking. Daarnaast vernieuwt de werkzame stof uit algen de opperhuid, vermindert het de talgafscheiding, verbetert het de lipidenbarrière en vermindert het onvolkomenheden, en werkt lavendelolie verzachtend bij huidontstekingen. Vitamine B3 reguleert het niveau van hydratatie van de huid, verhoogt de elasticiteit en vermindert de vorming van mee-eters en vernauwt de uitgang van de talgklieren. De booster bevat ook gluconolacton, een natuurlijke antioxidant die de huid beschermt, celregeneratie versnelt en irritatie vermindert. Het heeft een verstevigende werking, maakt de huid elastisch en zacht en beschermt de huid tegen zonnebrand en de effecten van UV-straling. Vitamine B5 verbetert de hydratatie, verstevigt en verstevigt de huid, kalmeert irritaties en ontstekingen en versnelt de regeneratie van de opperhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en verdeel het vervolgens grondig. Gebruik in de ochtend en avond. De booster is perfect voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Shea Butter Ethyl Esters, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propanediol, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerine, Potassium Azeloyl Diglycinate, Shikimic Acid, Gluconolactone, Niacinamide, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Prunus Avium Seed Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Maris Aqua, Citrus Grandis Fruit Extract, Mentha Piperita Blad Extract, Salvia Officinalis Blad Extract, Glycerylstearaat Citraat, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Behenaat, Panthenol , Tocopheryl Acetaat, Lavandula Angustifolia Kruidenolie, Acacia Senegal Gom, Xanthaangom, Benzyl Alcohol, Natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat, pantolacton, citroenzuur, melkzuur, dehydroazijnzuur, natriumfytaat, natriumhydroxide, geraniol, limoneen, linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111123
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901260

Lynia Oily Skin Booster...

€ 23,80
group_work Toestemming voor cookies