Mokosh Verstevigend Serum Sinaasappel 12 ml

€ 16,60
Inclusief belasting

Verstevigend serum met sinaasappelgeur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mokosh Verstevigend Serum Sinaasappel 12 ml

Als u uw gezichtshuid effectief wilt voeden en haar glans wilt herstellen, is een serum rijk aan voedingsstoffen de perfecte oplossing. Verstevigend gezichtsserum met sinaasappelgeur helpt de huid te hydrateren en te beschermen tegen vrije radicalen. Het serum trekt, zoals het een goed gezichtsverzorgingsproduct betaamt, snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het kan overdag of 's avonds worden gebruikt, maar we raden aan om na gebruik blootstelling aan de zon te vermijden, dus het is het beste om het voor het slapengaan aan te brengen. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde samenstelling van ingrediënten helpt het verstevigende gezichtsserum de gezichtshuid te verzorgen en overmatige vettigheid te voorkomen. Het is een uitstekende keuze voor alle huidtypes. Verstevigend gezichtsserum Orange is gemaakt van natuurlijke plantaardige oliën en maceraat van oranjebloesem en vijgcactus. Het werkt effectief in de strijd tegen het verlies van stevigheid van de huid en de effecten van het verstrijken van de tijd. Maceraten van oranjebloesem en vijgencactus revitaliseren de huid, kalmeren irritaties, verminderen roodheid en verbeteren de structuur van de hydrolipidenvacht. Daarnaast heeft etherische olie van sinaasappel een positief effect op de elasticiteit van de huid en heeft theeboomolie antibacteriële eigenschappen, waardoor het risico op ontstekingen wordt verminderd. Natuurlijke plantaardige oliën, zoals arganolie, teunisbloemolie en zoete amandelolie, hydrateren de huid effectief en beschermen haar tegen oxidatieve stress. Het serum onderscheidt zich ook door een delicate, sinaasappelgeur met een subtiele kruidennoot.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik het serum minimaal één keer per dag 's avonds, na het grondig wassen van de huid. Masseer het serum met ronddraaiende bewegingen in de huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd daarbij de oogcontouren.

Aandacht:

Het serum mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven vanwege het gehalte aan essentiële oliën in de samenstelling van het serum, evenals in geval van intolerantie voor een van de ingrediënten van het preparaat.

Vermijd onmiddellijk na gebruik van het serum blootstelling van de huid aan UV-stralen (zon, zonnebank).

Het serum mag niet gebruikt worden in combinatie met zuurbehandelingen (chemische peelings) of met retinol (zowel oraal i do uitwendig gebruik).

Voer voordat u het serum voor de eerste keer gebruikt een huidtest uit om een allergie voor een van de ingrediënten uit te sluiten.

SAMENSTELLING

Argania Spinosa Pitolie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Oeonthera Biennis (Teunisbloem) Zaadolie, Citrus Aurantium Dulcis Schilolie Uitgedrukt, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange ) Flower Extract, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Bladolie, Limonene•, Linalool•, Citral •Essentiële olie-opbouwende componenten Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

111861

Specifieke referenties

ean13
5902729030618

Mokosh Verstevigend Serum...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies