Tołpa Dermo Face 30+ Futuris Serum - gezichtsversterker tegen eerste rimpels 75 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Laat deze unieke formule uw huid revitaliseren en verjongen, zodat deze er elke dag stralend en mooi uitziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Tołpa Dermo Face 30+ Futuris Serum - gezichtsversterker tegen eerste rimpels 75 ml

Serum-booster is een revolutionair product dat u helpt de eerste tekenen van huidveroudering in het gezicht effectief tegen te gaan. De geavanceerde formule herstelt huidbeschadiging en biedt krachtige antioxiderende bescherming. De werking van de serum-booster is gebaseerd op het neutraliseren van vrije radicalen en het herstellen van de fysiologische pH van de huid. Hierdoor gaat het effectief het verouderingsproces tegen en verbetert het de huidskleur met maar liefst 1 1% . Bovendien verhoogt het serum de hydratatie van de huid met 13% en houdt het 24 uur lang gehydrateerd. Dit innovatieve product combineert de kracht van een serum en de lichtheid van een tonic, waardoor het onmiddellijk diep in de huid doordringt, intensief hydrateert en de fysiologische pH herstelt. Elke dag beschermt het de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en vervuiling van de stedelijke omgeving. Het effect van regelmatig gebruik van het serum is een gladde, frisse en stralende huid. Het verbetert de elasticiteit en maakt fijne lijntjes glad, terwijl het de teint egaliseert en de huid laat stralen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de serum-booster aan op de handpalm en vervolgens op het gereinigde gezicht, hals en decolleté. Klop zachtjes met uw vingertoppen tot het is opgenomen. Herhaal de handeling afhankelijk van het huidtype: 2 keer voor een gecombineerde huid, 5 voor een droge huid. Gebruik alleen of als je een droge huid hebt, breng dan een extra crème aan. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylmyristaat, biosaccharide gom-1, turfextract, curcuma longa (kurkuma) wortelextract, acetyl sh-heptapeptide 1, gehydrogeneerde lecithine, butyrospermum parkii (shea) boter, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, hydroxyethylacrylaat / Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, polysorbaat 60, sorbitanisostearaat, cellulose, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide, parfum, ethylhexylglycerine, methylpropaandiol, fenethylalcohol, fenoxyethanol, caprylylglycol, benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111987

Specifieke referenties

ean13
5902719413315

Tołpa Dermo Face 30+...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies