Tołpa My Skin Changer Oh My Glow Face Serum 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Dankzij regelmatig gebruik ziet uw huid er gezond en mooi uit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Tołpa My Skin Changer Oh My Glow Face Serum 30 ml

Brightening Serum is een geconcentreerd product dat de glans herstelt en de teint egaliseert. Het werkt op de huid dankzij de unieke kracht van super die het verzadigen met vitamines en antioxidanten. Dit serum heeft veel heilzame eigenschappen. Het verenigt de huidskleur, versterkt de structuur en draagt bij aan het verbeteren van het uiterlijk. Dankzij regelmatig gebruik wordt de huid stralend en natuurlijk mooi. De werking van het serum is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten. Tołpa® turf reguleert stofwisselingsprocessen, ondersteunt de regeneratie van de opperhuid, voorkomt vochtverlies en bestrijdt vrije radicalen. Vitamine C SAP is een ultrastabiele vorm van vitamine C, die een sterk antioxiderende werking heeft, de huid verstevigt en verheldert. Vitamine E is een sterke antioxidant die regeneratieprocessen versnelt en de elasticiteit van de opperhuid verhoogt. Dipeptide - biomimetisch peptide carnosine vertraagt het verschijnen van tekenen van veroudering, terwijl hesperidine, een natuurlijke flavonoïde, de microcirculatie van de huid verbetert, de kleur verenigt en de glans herstelt. Dankzij regelmatig gebruik ziet uw huid er gezond en mooi uit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de palm van je hand en vervolgens op een gereinigd en getonifieerd gezicht. Dep met je vingertoppen tot het geabsorbeerd is. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, turfextract, glucosylhesperidine, polysorbaat 20, natriumascorbylfosfaat, fosfolipiden, carnosine, tocoferylacetaat, natriumfytaat, xanthaangom, natriumsulfaat, parfum, methylpropaandiol, caprylylglycol, benzoëzuur, CI 75120. Volledig, de huidige INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

112004
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963466

Tołpa My Skin Changer Oh My...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies