Tołpa My Skin Changer Renew Me Face Serum 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Maakt uw huid stralend en gezonder

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Tołpa My Skin Changer Renew Me Face Serum 30 ml

Het gezichtsserum is een intens geconcentreerde formule die de kracht van SUPER benut om de conditie van uw huid te verbeteren en deze te voorzien van stimulerende middelen voor radicale vernieuwing. Dit serum verstevigt de huid, verhoogt de elasticiteit, brengt de natuurlijke glans naar voren en verbetert de kwaliteit van uw huid. Wanneer u een verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes of verwijde poriën opmerkt of voelt, pak dan een serum. De intensieve formule helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en verwijde poriën te verkleinen, waardoor uw huid stralend en gezonder wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de palm van je hand en vervolgens op een gereinigd en getonifieerd gezicht. Dep met je vingertoppen tot het geabsorbeerd is. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gluconolacton, turfextract, hydroxypropylzetmeelfosfaat, fosfolipiden, 1,2-hexaandiol, gehydrolyseerde extensine, sh-oligopeptide-1, mannitol, natriumfytaat, xanthaangom, polysorbaat 20, natriumhydroxide, ethylhexylglycerine, methylpropaandiol, caprylylglycol , Benzoic Acid, Parfum, CI 75810. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112008
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963459

Tołpa My Skin Changer Renew...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies