Tołpa My Skin Changer Sea Yourself Face Serum 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Gebruik ze regelmatig en je huid wordt gladder, gehydrateerd en gevoed

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Tołpa My Skin Changer Sea Yourself Face Serum 30 ml

Het gezichtsserum is een intensief product dat de krachtige kracht SUPER gebruikt om je huid te verzadigen en hydrateren. Dit geconcentreerde serum dringt diep door in de huid en zorgt voor een diepe hydratatie die 48 uur aanhoudt. Als uw huid wordt aangetast door tekenen zoals uitdroging, strakheid, ruwheid of irritatie, is Face Serum de perfecte oplossing. Dankzij de intensieve formule voedt het serum de huid perfect en herstelt het de gladheid en het gevoel van opluchting. Het serum verzadigt de huid met vocht, waardoor het voor een lange tijd in de huidcellen wordt vastgehouden. Hierdoor wordt je huid gladder, zachter en elastischer. Het vermindert de tekenen van uitdroging en verbetert op lange termijn de conditie van de huid. Daarnaast kalmeert het serum de huid, vermindert het ruwheid en verzacht het irritaties. Het kalmeert de huid en herstelt haar comfort en balans. U kunt genieten van een verfriste en meer ontspannen huid die er gezond en stralend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de palm van je hand en vervolgens op een gereinigd en getonifieerd gezicht. Dep met je vingertoppen tot het geabsorbeerd is. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Gluconolacton, Olive Polyglyceryl-4 Esters, Turfextract, Fosfolipiden, Polyglutaminezuur, Fucus Vesiculosus Extract, Magnesium PCA, Zink PCA, Mangaan PCA, Calcium PCA, Gehydrolyseerde Extensine, Natriumhyaluronaat, Indigofera Tinctoria Blad Extract, Natrium Phytate , Acacia Senegal Gom, Xanthaangom, Natriumhydroxide, Tinoxide, Mica, Parfum, Butyleenglycol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, 1,2-Hexaandiol, Methylpropaandiol, Caprylylglycol, Benzoëzuur, CI 77891. altijd op de verpakking.

112011
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963473

Tołpa My Skin Changer Sea...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies