Uzdrovisco olievrij hydraterend Serum tegen imperfecties 30 ml

€ 15,40
Inclusief belasting

Het is een natuurlijke manier om te genieten van een mooie en gezonde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Uzdrovisco olievrij Serum hydraterend tegen onvolkomenheden 30 ml

Olievrij hydraterend serum voor imperfecties is een modern huidverzorgingsproduct dat imperfecties effectief bestrijdt. Het is geschikt voor alle huidtypes, vooral de normale, vette of gecombineerde huid. Dit is waarom het de moeite waard is om de ingrediënten te kennen:

-100% natuurlijk salicylzuur: dit goed onderzochte ingrediënt heeft een krachtig vermogen om onvolkomenheden te verminderen. Het ontstopt en verkleint de huidporiën, vermindert de talgafscheiding en heeft anti-acne eigenschappen.

-Vergeet-mij-nietje: dit is een extract met antioxiderende, verzachtende en verzachtende eigenschappen, waardoor seborrhea wordt verminderd en de ontwikkeling van ongunstige microflora wordt voorkomen.

-Niacinamide: Het heeft een verzachtende werking, reguleert de talgafscheiding, vermindert verkleuringen en vermindert oneffenheden.

-Azeloglycine (complex van azelaïnezuur en glycine): verheldert verkleuringen en voorkomt de vorming ervan, reguleert de talgafscheiding en heeft eigenschappen die onvolkomenheden verminderen.

-4 soorten hyaluronzuur: dit ingrediënt houdt effectief water vast in de huid op verschillende niveaus, wat zich vertaalt in intense hydratatie.

Dit zijn de effecten die u kunt bereiken door dit serum te gebruiken:

- Werkt tegen onvolkomenheden, vermindert het aantal mee-eters en de neiging tot vorming ervan.

- Hydrateert de huid intensief.

-Vermindert de zichtbaarheid van poriën.

-Beïnvloedt de regulatie van de talgproductie.

-Bevordert de regeneratie van de huid.

- Helpt verkleuringen lichter te maken.

-Maakt de huid glad.

-Het serum verstopt de poriën niet en belast de huid niet.

De effecten van dit serum worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op een gevoelige huid. Het is een natuurlijke manier om te genieten van een mooie en gezonde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een paar druppels van het serum in uw gezichtshuid. Je kunt het ook op de ogen aanbrengen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerine, pentyleenglycol, niacinamide, natriumlactaat, kaliumazelloyldiglycinaat, caprylyl/caprylglucoside, betaïne, salicylzuur, lysolecithine, sclerotiumgom, natriumhydroxide, 1,2-hexaandiol, pullulan, xanthaangom, Panthenol , natrium Cocoylglutamaat, polyglyceryl-6 oleaat, Myosotis Sylvatica bloem/blad/stengelextract, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, silica, natriumsurfactine, caprylylglycol, glycerylcaprylaat, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113220

Specifieke referenties

ean13
5904917480472

Uzdrovisco olievrij...

€ 15,40
group_work Toestemming voor cookies