Uzdrovisco olievrij Anti-aging gladmakend Serum 30 ml

€ 13,60
Inclusief belasting

Serum is gemaakt voor alle huidtypes, vooral voor de huid met de eerste tekenen van veroudering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Uzdrovisco olievrij Smoothing Anti-aging Serum 30 ml

Het serum is gemaakt voor alle huidtypes, vooral voor de huid met de eerste tekenen van veroudering, maar ook voor mensen van 25 jaar en ouder. Dit is waarom het de moeite waard is om de ingrediënten te kennen:

-0,08% puur natuurlijk retinaal: Dit is het meest actieve derivaat van vitamine A, bekend als retinoïnezuur. Het heeft een sterke antirimpelwerking, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, verstevigt de huid, versnelt regeneratieprocessen, reguleert de talgafscheiding, verheldert de huid en gaat huidverouderingsprocessen tegen. Het is sterker dan retinol , ale veroorzaakt geen irritatie.

-Echinacea: een extract dat bekend staat om zijn regenererende, elastische en antioxiderende eigenschappen, waardoor het beschermt tegen de versnelde vorming van rimpels.

-Ceramides x 6: Dit is een complex van zes type 3-ceramiden, essentieel voor de gezondheid van de huid, die de epidermale barrière versterken en regenereren.

-Halorubine: Het is een van de sterkste antioxidanten, meerdere malen sterker dan vitamine C. Het versterkt de huid, voorkomt beschadigingen en hydrateert intensief.

-Betaïne: een aminozuur en natuurlijke osmolyt die water in de huid opslaat, waardoor deze gehydrateerd en beschermd blijft.

De effecten van dit serum worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op een gevoelige huid. Het is een natuurlijke manier om de gladheid en hydratatie van de huid te herstellen, de zichtbaarheid van rimpels en vergrote poriën te verminderen, en de huid te revitaliseren en te verstevigen. Het serum is mild, verstopt de poriën niet en belast de huid niet. Het zorgt ervoor dat u kunt genieten van een mooie, jongere en gezondere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een paar druppels van het serum in uw gezichtshuid. Je kunt het ook op de ogen aanbrengen. Gebruik 's morgens en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dicaprylylcarbonaat, propaandiol, squalaan, retinaal, echinacea pallida-extract, ceramide NP, xanthofylen, tocoferol, xanthaangom, lysolecithine, sclerotiumgom, betaïne, pullulan, natriumstearoylglutamaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, siliciumdioxide, citroenzuur, benzyl Alcohol, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113221
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904917480434

Uzdrovisco olievrij...

€ 13,60
group_work Toestemming voor cookies