Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de droge en gevoelige huid 50 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Het concentraat helpt in het algemeen de conditie en het uiterlijk van een gevoelige, droge, vasculaire en irritatiegevoelige huid te verbeteren.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Miya Cosmetics BEAUTY .lab actief concentraat voor de droge en gevoelige huid 50 ml

Het actieve concentraat is ontwikkeld voor de gevoelige, droge, vasculaire en rosacea-gevoelige huid. Dit product kan worden gebruikt als onderdeel van een langdurige behandeling van 4 weken of als aanvulling op de dagelijkse verzorging. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun acties:

- Amandelzuur: dit zuur exfolieert zacht ale effectief de huid, verheldert verkleuringen en egaliseert de huidtint. Het helpt de teint te verfrissen, reinigt de poriën, vermindert onvolkomenheden, verbetert de stevigheid van de huid en verzacht rimpels.

-Gluconolacton: dit ingrediënt hydrateert de huid, ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière, verhoogt de stevigheid en elasticiteit, maakt de huid glad en verzacht.

-Planktonextract: Voedt de huid, helpt fijne rimpels en lijntjes te verminderen.

-Rhodiola rosea-extract: Dit extract staat bekend om zijn regenererende eigenschappen en helpt de conditie van de gevoelige huid te verbeteren.

-Extracten van blaaswier, noordelijke algen en vingerkruid: deze extracten revitaliseren en versterken de huid en herstellen haar gezonde uitstraling.

-Korenbloemhydrolaat: verlicht de huid en geeft deze een gezonde glans en uitstraling.

-Allantoïne en betaïne: Hydrateren de huid en versterken de hydrolipidenbarrière.

De multidirectionele werking van het concentraat omvat:

-Reiniging: Dit product exfolieert zachtjes de opperhuid, verfrist de huid en ontstopt de poriën.

-Optimale hydratatie: herstelt het comfort, verzacht de huid en elimineert het gevoel van ruwheid.

-Verzacht de huid: Vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijntjes, inclusief kraaienpootjes.

-Avondkleuring: helpt verkleuring te verminderen en zorgt voor een gezonde glans.

-Onthult een helderdere en gezondere huid: de producten in het concentraat zorgen ervoor dat de huid er jonger en stralender uitziet. Het is versterkt, glad, zacht en flexibel.

-Verbetering van de conditie en het uiterlijk van de huid: Dit concentraat helpt over het algemeen de conditie en het uiterlijk van een gevoelige, droge, vasculaire en irritatiegevoelige huid te verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone, droge huid van gezicht, hals, decolleté en ogen (vermijd het bovenste ooglid en zorg ervoor dat het product niet in de conjunctivale zak terechtkomt). 's Avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen, niet uitspoelen. In eerste instantie kan dit een licht branderig gevoel veroorzaken, dat na verloop van tijd afneemt. Na het absorberen van het product serum /crème aanbrengen. Vergeet niet om overdag een hoge SPF bescherming te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua *, Gluconolacton*, Glycerine*, Centaurea Cyanus Water *, Amandelzuur, Betaïne*, Rhodiola Rosea Wortelextract*, Planktonextract*, Ascophyllum Nodosum Extract*, Fucus Vesiculosus Extract*, Crithmum Maritimum Extract*, Laminaria Digitata Extract* , Laminaria Hyperborea-extract*, allantoïne, Calcium , citroenzuur*, hydroxyethylcellulose*, natriumhydroxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114019
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904804150488

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies