SkinTra Reviver Revitaliserend Serum 30 ml

€ 15,80
Inclusief belasting

Hydrateert en verzacht de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

SkinTra Reviver Revitaliserend Serum 30 ml

SkinTra - Reviver is een geavanceerd waterig serum dat op veel gunstige manieren op de huid werkt. Het bevat sterke antioxidanten die ontstekingen verzachten, regeneratieve processen versnellen en het verouderingsproces vertragen. Het is een ideale oplossing voor het hydrateren van de huid, vooral in het geval van een zeer droge huid, omdat het helpt vocht in de opperhuid vast te houden en dit uit de omgeving op te nemen. Het serum verlicht effectief huidverkleuringen, stimuleert het natuurlijke proces van celvernieuwing en beperkt tegelijkertijd de synthese van melanine, wat de vorming van nieuwe verkleuringen helpt voorkomen. Dit product is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, zowel 's ochtends als 's avonds. De veganistische formule maakt het geschikt voor een breed scala aan huidbehoeften.

Hoofdingrediënten:

-Galactomyces Ferment Filtraat (30%): Een sterke antioxidant, vertraagt het verouderingsproces en versnelt de regeneratie.

-Azeloglycine (10%): Verheldert verkleuringen, reguleert de werking van de talgklieren en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

-Niacinamide ( 5 %): Versnelt de regeneratie, hydrateert en verzacht ontstekingen.

-Lactobionzuur (2%): Versnelt de exfoliatie, hydrateert en regenereert.

- Pantenol (2%): hydrateert sterk, regenereert en verzacht irritaties.

Productactie:

-Hydrateert en verzacht de huid.

-Beschermt huidveroudering.

-Versnelt de exfoliatie van de opperhuid.

-Versnelt regeneratieve processen.

-Verlicht ontstekingen.

-Reguleert de werking van de talgklieren.

-Verheldert verkleuringen.

Het product wordt aanbevolen voor de problematische huid, met rosacea, mee-eters, post-inflammatoire verkleuringen, maar ook voor de vette, droge en rijpe huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde zone van gezicht, hals en decolleté en wacht tot het is opgenomen. Het serum heeft de beste verzorgende eigenschappen in de avond, ale in de herfst en winter kun je het ook in de ochtend gebruiken. Als u het effect van vervelling van de opperhuid wilt vermijden, breng het serum dan maximaal 2-3 dagen achter elkaar aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Galactomyces Ferment Filtraat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Propaandiol, Niacinamide, Lactobionzuur, Panthenol , Allantoïne, Polysorbaat 20, Dipropyleenglycol, Pentyleenglycol, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Melkzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114041
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666079

SkinTra Reviver...

€ 15,80
group_work Toestemming voor cookies