Resibo Total Retinal geavanceerde Serum met 0,0 1% retinal 30 ml

€ 46,00
Inclusief belasting

Serum biedt uitgebreide verzorging die de algehele conditie van de huid helpt verbeteren en vele voordelen biedt, waaronder gladheid, hydratatie, regeneratie en een egale teint.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Resibo Total Retinal geavanceerde Serum met 0,0 1% retinal 30 ml

Geavanceerd serum met retina combineert regenererende, herstellende, verzachtende en verzachtende ingrediënten. Na 28 dagen gebruik merkte maar liefst 100% van de respondenten een verbetering van hun huidconditie op: deze werd gladder, beter gehydrateerd, geregenereerd en elastischer. De huidskleur werd geëgaliseerd en onvolkomenheden werden minder zichtbaar. De samenstelling van het serum bevat gestabiliseerd retinaal in microcapsules met een concentratie van 0,1%, dat antirimpel-, antiverouderings- en antiacne-eigenschappen heeft. Bovendien ondersteunt vloeibare ceramide NP (III) de regeneratie van de huid, en de botanische BiEau® Actif Tri-Mushroom-essence, met behulp van drie soorten paddenstoelen, ondersteunt het gezonde uiterlijk van de huid en heeft antioxiderende eigenschappen. HyaCare® Tremella, of sneeuwpaddestoel, maakt de huid gladder en zachter, neutraliseert vrije radicalen en ondersteunt de celverdediging. Biomimetisch peptide elimineert oneffenheden en verbetert het uiterlijk van de huid, en Cerafluid (ceramide NP III) verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Daarnaast bevat het serum verzachtende en hydraterende ingrediënten, zoals allantoïne, panthenol , vitamine E, centella-extract en chiazaadolie, die irritaties verzachten, antioxiderende eigenschappen hebben en de hydratatie van de huid verbeteren. Als gevolg hiervan heeft het serum tot doel de algehele conditie en het uiterlijk van de huid te verbeteren en een uitgebreide verzorging te bieden.Het serum is een uitstekende keuze voor mensen die ernaar streven huidveroudering te voorkomen, rimpels te verminderen en natuurlijke regeneratieprocessen te ondersteunen. Daarnaast is het perfect voor mensen die kampen met diverse huidonvolkomenheden, zoals verkleuringen of dzik . Het serum biedt uitgebreide verzorging die de algehele conditie van de huid helpt verbeteren en vele voordelen biedt, waaronder gladheid, hydratatie, regeneratie en een egale teint.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds een kleine hoeveelheid (ter grootte van een erwt) aan op een gereinigd en goed gedroogd gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen. Breng na 30 minuten een regenererende crème aan. Was 's ochtends uw gezicht en breng een zonnebrandcrème aan, minimaal SPF 30. Begin met het elke paar dagen te gebruiken en observeer de reactie van de huid. Naarmate uw huid gewend raakt aan het actieve ingrediënt, kunt u de frequentie verhogen. Wij raden aan om het serum op een schaduwrijke plek of bij voorkeur in de koelkast te bewaren.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dicaprylylcarbonaat, cetearylolivaat, betaïne*, dicaprylylether*, sheaboter ethylesters*, sorbitanolivaat, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea fermentfiltraat*, undecaan*, cetearylalcohol*, 1,2-hexaandiol, glycerylstearaat* , Tridecane*, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4, Ganoderma Lucidum Extract*, Inonotus Obliquus Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract, Retinaal, Ceramide NP, Salvia Hispanica Zaadolie, Panthenol, Lactobacillus Ferment*, Allantoïne, Leuconostoc/Radijs Wortelfermentfiltraat*, Tocoferol, Cordyceps Sinensis Extract*, Helianthus Annuus Zaadolie*, Acacia Senegal Gom*, Capryl/Caprine Triglyceride, Inuline Lauryl Carbamaat, Tocoferyl Acetaat, Cetyl Palmitaat, Sorbitan Oleaat, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Xanthaangom*, Glyceryldioleaat, sorbitanpalmitaat, capryloylglycerine/sebacinezuurcopolymeer*, butyleenglycol, diheptylsuccinaat*, natriumfytaat, polysorbaat 80, sucroselauraat, trioleïne, citroenzuur, hydroxyacetofenon * ingrediënten gecertificeerd als natuurlijk. De volledige, actuele INCI-samenstelling is altijd beschikbaar op verpakking

114510
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903714271320

Resibo Total Retinal...

€ 46,00
group_work Toestemming voor cookies