Mokosh Normaliserend Serum met Nicinamide Brandnetel en Munt 30 ml

€ 28,60
Inclusief belasting

Serum laat de huid stralend, gevoed en geregenereerd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Mokosh Normaliserend Serum met Nicinamide Brandnetel en Munt 30 ml

Normaliserend Serum met Niacinamide is een veelzijdig product bedoeld voor de verzorging van de huid die gevoelig is voor onvolkomenheden en tekenen van veroudering. Dankzij de optimale concentratie van 5 % niacinamide is het serum geschikt voor de vette, gecombineerde, normale en rijpe en droge huid. De watergelformule zorgt voor een snelle en aangename toepassing, waardoor de huid glad en fluweelachtig aanvoelt. Het serum bevat actieve ingrediënten zoals niacinamide, pepermunthydrolaat, inuline, haverextract, fucusextract, trehalose en hyaluronzuur. Deze ingrediënten werken synergetisch, egaliseren de huidtint, reguleren de talgafscheiding, verfrissen, verzachten irritaties en ondersteunen de verzorging van de acnegevoelige huid. Het serum laat de huid stralend, gevoed en geregenereerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes. Gebruik 's ochtends en 's avonds, afhankelijk van uw behoeften - gebruik alleen of als basis voor een crème. Het product is bedoeld voor volwassenen die niet allergisch zijn voor één van de ingrediënten.

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Mentha Piperita Water , propaandiol, inuline, glycerine, glucose, fructose, sucrose, Avena Sativa (haver) pitextract, Fucus Vesiculosus (blaaswier) extract, Melissa Officinalis bladextract, Urtica Dioica (brandnetel) extract, natriumhyaluronaat , Trehalose, Arctium Lappa (klis) wortelextract, cellulose, polysorbaat 80, xanthaangom, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115204
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729035408

Mokosh Normaliserend Serum...

€ 28,60
group_work Toestemming voor cookies