Yumi Purifying Serum - Enzymatische Peeling voor de hoofdhuid 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De Peeling is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden als onderdeel van je haarverzorgingsritueel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Yumi Cleansing Serum - Enzymatische Peeling voor de hoofdhuid 50 ml

Hoofdhuidpeeling met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 99% aloëbladsap, is een product dat veel voordelen kan bieden bij de haar- en hoofdhuidverzorging. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Reiniging van de hoofdhuid: Een reinigende scrub verwijdert effectief de vereelte opperhuid en resten van stylingproducten, wat kan helpen een gezonde en schone hoofdhuid te behouden.

-Vermindert jeukende hoofdhuid: Ingrediënten zoals salicylzuur, schietwilgenextract en tijm hebben ontstekingsremmende eigenschappen, die de jeukende hoofdhuid kunnen helpen verlichten.

-Keratolytische werking: extracten mango , papaja en ananas hebben een keratolytische werking, wat betekent dat ze de dode huid helpen exfoliëren en overmatige ophoping ervan voorkomen.

-Seboregulatie: Ingrediënten zoals salicylzuur, tijmextract en wilgenextract helpen bij het reguleren van de talgafscheiding, wat vooral nuttig kan zijn voor mensen met een vette hoofdhuid.

-Hydratatie en voeding: Aloë-sap voedt en hydrateert de hoofdhuid, wat de algehele conditie van het haar beïnvloedt.

-Verfrissende geur: De toevoeging van groene appelgeur kan de scrub prettiger in gebruik maken en een fris aroma op de hoofdhuid achterlaten.

De hoofdhuidscrub is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt als onderdeel van uw haarverzorgingsritueel, waardoor uw hoofdhuid schoon en gezond blijft en de effecten van andere haarverzorgingsproducten worden versterkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid serum aan op de hoofdhuid. Voer een grondige hoofdhuidmassage uit. Was na 15 minuten uw hoofdhuid grondig met een zuiverende shampoo. Gebruik niet vaker dan één keer per week

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Aloe Barbadensis- Juice , Ananas Sativus-fruitextract, Carica Papaya -fruitextract, Mangifera Indica-fruitextract, Piroctone Olamine, Ureum, 4-Terpineol, Salicylzuur, Salix Alba-schorsextract, Pyrus Malus-fruitextract, Thymus Vulgaris-bloem / Blad-/stamextract, Pyrus Communis-fruitextract, Actinidia Chinensis-fruitextract, Persea Gratissima-fruitextract, Ribes Uva-Crispa-fruitextract, menthol, allantoïne, natriumlevulinaat, levulinezuur, polysorbaat 80, polyquaternium-10, polyglyceryl-4-capraat, natrium Cocoamfoacetaat, Hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, Methylpropaandiol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumfytaat, Natriumchloride, Parfum, Melkzuur De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112534
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693167273

Yumi Purifying Serum -...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies