Prosalon Professional Artplex herstellend Serum 100 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Herstellend Serum voor haarregeneratie, vooral als het beschadigd is door verschillende kappersbehandelingen, zoals kleuren, oplichten, steil maken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Prosalon Professional Artplex herstellend Serum 100 ml

Rebuilding serum is een product dat bedoeld is voor de regeneratie van haar, vooral haar dat beschadigd is door verschillende kappersbehandelingen, zoals kleuren, oplichten, steil maken, enz. Het serum creëert een beschermende film rond de haarvezels, waardoor de broosheid en broosheid ervan wordt verminderd en gespleten haarpunten worden voorkomen. Het bevat een complex van biomimetische actieve ingrediënten, bekend als Bond Renovate System, dat het haar effectief herstelt, de nagelriemen verzegelt en de haarverbindingen herstelt. Het effect van het gebruik van het serum is om het haar glad en glanzend te maken en het uiterlijk van de punten merkbaar te verbeteren. Dit is een perfect product voor mensen die na intensieve kappersbehandelingen de conditie van hun haar willen verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de hoeveelheid serum die geschikt is voor de haarlengte aan op vochtig of droog haar, vooral op de punten. Niet spoelen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115457
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900249013883

Prosalon Professional...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies