HairTry Babyhair Fever Verwarmende Haargroeibalsem 100 ml

€ 13,70
Inclusief belasting

Een innovatieve lotion met verwarmende werking, gemaakt voor intensieve haargroei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
35

HairTry Babyhair Fever Verwarmende Haargroeibalsem 100 ml

HairTry Hot Growth Booster is een innovatieve lotion met een verwarmende werking, gemaakt voor intensieve haargroei. De speciale formule belast de hoofdhuid niet en de handige dispenser zorgt voor een nauwkeurige verdeling van de lotion, zodat elk haarzakje wordt bereikt. De waterige consistentie vergemakkelijkt het aanbrengen en de lichtzoete geur maakt het gebruik aangenaam, zonder irriterende effecten. De belangrijkste taak van Hot Growth Booster is het verbeteren van de microcirculatie en het stimuleren van intensieve haargroei. Het aanwezige vitamine B-complex beschermt de haarvaten, epitheel en haarzakjes en ondersteunt de weefselregeneratie. Bovendien reguleert het de stofwisseling van de huid, wat haaruitval voorkomt. Biotine-tripeptide en matrikine versterken de haarstructuur, voorkomen haaruitval en ondersteunen de groei. Cafeïne stimuleert de haarzakjes en versterkt de haarschacht. Het verwarmende ingrediënt, Vanillyl Butyl Ether, is ontworpen om de microcirculatie van de hoofdhuid te stimuleren en het verwarmende effect tot 60 minuten te behouden. Bijkomend voordeel van het product is de ecologische verpakking, die voor 98% bestaat uit rPET-materiaal. Het product wordt vooral aanbevolen voor mensen met dunner wordend, dun haar dat versterking nodig heeft, en voor degenen die een verhoogde haaruitval opmerken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel je haar in secties en breng de lotion rechtstreeks op de hoofdhuid aan. Masseer zachtjes met uw vingertoppen. Laat het product minimaal 2 uur staan, bij voorkeur een hele nacht. Gebruik vóór elke wasbeurt. Aandacht! Het gevoel van warmte en tintelingen van de huid die tot 60 minuten kunnen aanhouden, is een normaal verschijnsel en is het resultaat van de werking van de actieve ingrediënten in het preparaat. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Polysorbaat 20, Cafeïne, Glycerine, Vanillyl Butyl Ether, Inuline, Biotinoyl Tripeptide-1, Faex Extract, Niacinamide, Panthenol , Inositol, Thiamine HCL, Pyridoxine HCL, Biotine, Riboflavine, Cyanocobalamine, Galactomyces Ferment Filtraat, Dipropyleenglycol, Pentyleenglycol , Tetrasidiumglutamaatdiacetaat, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115479
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666161

HairTry Babyhair Fever...

€ 13,70
group_work Toestemming voor cookies