Khadi Natural Hair Colour Henna voor haar Goudbruin 100 gr

€ 13,79
Inclusief belasting

100% plantaardige goudbruine haarverf

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

normal ;text-align:justify;"> 100% plantaardige haarverf in een goudbruine kleur. Zorgt voor een uitstekende dekking van het haar, ook grijs, waardoor het haar een warme tint krijgt. Het uiteindelijke kleureffect hangt af van de oorspronkelijke haarkleur - het haar krijgt een tint van amber tot intens, goudbruin Kruideningrediënten geven een intense kleur en bieden een rijke verzorging - bescherming, volume en glans.
Bhringaraj versterkt het haar en stimuleert hun groei.
Granaatappel geeft het haar kracht, volume en glans.
Ziziphus heeft een gunstig effect op de hoofdhuid en het haar, het voedt ze.
Aloë hydrateert.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je haar met een natuurlijke shampoo. Meng het poeder met warm water van 50 graden tot een gladde, dikke pasta. Gelijkmatig aanbrengen over de gehele lengte van het haar. Laat de pasta 30 tot 120 minuten op je haar zitten. Hoe langer de kleurstof op het haar blijft zitten, hoe donkerder het kleureffect zal zijn. Als u alleen geïnteresseerd bent in het opfrissen van de kleur, laat de passata dan 15 - 30 minuten intrekken. Spoel je haar uit met schoon water. Was uw haar 24 - 48h niet - gedurende deze tijd oxideert de kleur en ontwikkelt zich. Om de kleurintensiteit zo lang mogelijk te behouden, raden we regelmatige haaroliën aan. Voordat u de verf gebruikt, is het de moeite waard om een allergietest op een klein stukje huid uit te voeren. Het wordt ook aanbevolen om voor het kleuren een proeftest uit te voeren op een haarlok.

OPMERKINGEN
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Adem het poeder niet in.

 

SAMENSTELLING

Indigofera tinctoria ( Indigo ) Bladpoeder*, Lawsonia inermis (Henna) Bladpoeder*, Emblica officinalis (Amla) Fruitpoeder*, Emblica Alba Poeder, Pomegranate Fruitschilpoeder, Ziziphusjujuba (Ziziphus / Sidr) Bladpoeder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Bladpoeder*, Azadirachta Indica (Neem) Bladpoeder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Bladpoeder*, Aloe barbadensis ( Aloe Vera ) Bladpoeder*, Matricharia chamomilla (Kamille) Bloempoeder* (*gecertificeerd biologisch ingrediënt)

104419

Specifieke referenties

ean13
4260378049704

Khadi Natural Hair Colour...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies