SILCATIL płatki na pięty złuszczające (05-04-2023)

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Exfoliërende pads voor de hielen, 1 paar - een uitdrukkelijke exfoliërende behandeling voor de vereelte opperhuid van de hielhuid. De actieve formule met 3 hydrozuren: glycolzuur, melkzuur en salicylzuur zorgt voor het gladmaken, verzachten en hydrateren van de huid van de hielen. Ze hebben een getailleerde vorm en zijn comfortabel in gebruik.

Eigenschappen

Exfoliërende pads voor hakken, Silcatil

  • De actieve formule bevat 3 hydrozuren: glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.
  • Dankzij hun sterke keratolytische eigenschappen exfoliëren ze effectief de dode opperhuid en verwijderen ze alle eelt, likdoorns en verdikkingen.
  • U zult de effecten al enkele dagen na het aanbrengen opmerken.
  • Ze verzorgen intensief de huid van de hielen, waardoor deze glad, zacht en gehydrateerd wordt.
  • Verwijder effectief eeltige epidermis.
  • Ze passen goed bij de vorm van de hakken en zijn comfortabel en gemakkelijk in gebruik.

Actieve ingrediënten:

Glycolzuur en melkzuur - hebben sterke exfoliërende eigenschappen, waardoor de bindingen tussen keratinocyten verzwakken. Hierdoor verminderen ze de dikte van het overwoekerde stratum corneum. Ze vergemakkelijken de opname van werkzame stoffen. Glycolzuur heeft het kleinste molecuul en de kortste keten van alle zuren, waardoor het veel gemakkelijker door de huid dringt. Het stimuleert fibroblasten om collageen en elastine te produceren.

Salicylzuur - reguleert de celvernieuwing van de huid en exfolieert het verdikte stratum corneum. Door de dikte van de opperhuid te normaliseren, vergemakkelijkt het de opname van andere actieve ingrediënten.

Bestemming

Een uitdrukkelijke behandeling die overmatige verhoorning van de hielepidermis elimineert.

Gebruik

Open de verpakking, haal de pleisters eruit en breng ze aan op de hielen zoals aangegeven op de verpakking.Leg de beschermende stoffen uit en wikkel ze om de hielen, zorg ervoor dat het deel gemarkeerd als hiel zich op de hiel bevindt. Gebruik de plakstrip om de stof te verbinden. Was na het aanbrengen uw handen met lauw water. Verwijder na 60 minuten de beschermende weefsels en scrubpads, was uw voeten met lauw water en veeg ze af met een droge handdoek.

66684
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802700810

SILCATIL płatki na pięty...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies