Soraya Skin Boost Verhelderend Gladmakend Serum 30 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Het verhelderende, gladmakende serum is ontworpen om het probleem van verkleuring en een ongelijkmatige teint te bestrijden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Soraya Skin Boost Verhelderend Gladmakend Serum 30 ml

Het verhelderende, gladmakende serum is ontworpen om het probleem van verkleuring en een ongelijkmatige teint te bestrijden. De speciale formule is ontworpen om de vorming van nieuwe verkleuringen te voorkomen, bestaande pigmentvlekken lichter te maken, de huidtint te egaliseren en de huid zichtbaar gladder te maken. De belangrijkste ingrediënten zijn:

-LUMI SKIN Complex: Dit speciaal ontwikkelde verhelderende complex vormt maar liefst 2,7% van het serum. Het doel is om een heldere, stralende teint te bieden door de melanineproductie te remmen, ongeacht de zonnestraling.

-ARBUTHIN: Dit ingrediënt heeft een sterk verhelderend effect door de productie van melanine in de huid te remmen, wat verkleuring helpt verminderen en de huidtint egaliseert. Tegelijkertijd maakt het de huid niet gevoelig voor zonlicht.

-TRANEXAMINEZUUR (TXA): Tranexaminezuur heeft een verzachtend effect, helpt de huidtint te egaliseren, bestaande verkleuringen te bestrijden en de vorming van nieuwe te voorkomen. Bovendien heeft het een hydraterende werking en versterkt het de bloedvaten en de epidermale barrière.

-NIACINAMIDE: Dit ingrediënt voorkomt verkleuring en helpt de huidtint te egaliseren. Bovendien verzacht en verfrist het de opperhuid.

Brightening Smoothing Serum heeft tot doel het uiterlijk en de toon van de huid te verbeteren door verkleuring tegen te gaan en de opperhuid glad te maken, waardoor de teint helder en stralend wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 's morgens en/of 's avonds aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, niacinamide, glycerylglucoside, xylitylglucoside, anhydrolitol, xylitol, tranexaminezuur, natriumhyaluronaat, alfa-arbutine, hydroxyethylcellulose, citroenzuur, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114135
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045091143

Soraya Skin Boost...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies