Soraya ProBio Care Prebiotisch verzachtend Serum voor alle huidtypes, inclusief gevoelige dag en nacht 30 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Dit Serum is perfect voor gebruik op de gevoelige en geïrriteerde huid en helpt het natuurlijke evenwicht en comfort te herstellen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Soraya ProBio Care Prebiotisch verzachtend Serum voor alle huidtypes, inclusief gevoelige dag en nacht 30 ml

Prebiotisch verzachtend serum is een gespecialiseerd product gemaakt voor huidverzorging, dat tot doel heeft het evenwicht en de optimale hydratatie te herstellen, het microbioom van de huid te ondersteunen en de natuurlijke hydrolipidenbarrière te herstellen. Dit serum hydrateert en verzacht de opperhuid intensief, verzacht irritaties en geeft de huid rust en comfort.

De belangrijkste ingrediënten van dit serum zijn:

-Inuline: Dit is een cosmetisch prebioticum verkregen uit cichoreiwortel. Het helpt een gezond evenwicht van de microflora van de huid te behouden, ondersteunt de natuurlijke immuniteit van de huid, wat zich vertaalt in comfort, een goede conditie en een mooi uiterlijk van de huid.

-Rijstbioferment: dit ingrediënt bevat vitamines en antioxidanten, waardoor het hydraterend en verzachtend is en de huid verlicht.

- Pantenol : staat bekend om zijn verzachtende en verzachtende werking. Het helpt irritatie te verminderen en geeft een gevoel van comfort aan de huid.

-Trehalose: een krachtig bevochtigingsmiddel dat de huid intens hydrateert, waardoor deze elastisch en glad blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 's ochtends en 's avonds aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, inuline, dipentaerythritylhexacaprylaat/hexacapraat, Panthenol , trehalose, alfa-glucaanoligosaccharide, succinoglycan, saccharomyces/rijstfermentfiltraat, camellia sinensisbladextract, gistextract, saccharomyces fermentlysaatfiltraat, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, pentyleenglycol, Ethylhexylglycerine, caprylylglycol, citroenzuur, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114141
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045090443

Soraya ProBio Care...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies