Soraya ProBio Care Prebiotische bevochtiger Multifunctionele lichaamscrème voor de vochtarme en gevoelige huid 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

De intensieve formule hydrateert en maakt de opperhuid glad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Soraya ProBio Care Prebiotische bevochtiger Multifunctionele lichaamscrème voor de vochtarme en gevoelige huid 200 ml

Soraya bodycrème - Inuline + hyaluronzuur + trehalose, gemaakt voor de gevoelige huid en vatbaar voor verschillende soorten irritatie. Deze prebiotische vochtinbrengende bodycrème is speciaal ontworpen om de balans van de vochtarme huid te herstellen, het microbioom te ondersteunen en de hydro opnieuw op te bouwen. De intensieve formule hydrateert en maakt de opperhuid glad, herstelt het comfort van de huid en verbetert de algehele conditie.

Dit product bevat unieke ingrediënten:

-Inuline, een cosmetisch prebioticum dat helpt een gezond evenwicht van de microflora van de huid te behouden, ondersteunt de natuurlijke bescherming ervan en biedt de huid comfort, een goede conditie en een mooi uiterlijk.

-Hyaluronzuur, dat de huid glad maakt en intensief hydrateert, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

-Trehalose, een sterke bevochtiger die de huid effectief hydrateert, waardoor deze elastisch en glad wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een schone en droge lichaamshuid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot hij is opgenomen. Gebruik 1-2 keer per dag. Je kunt de crème ook gebruiken als handcrème of plaatselijk op bijzonder veeleisende lichaamsdelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Olea Europaea Husk Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden, Squalaan, Saccharomyces/Rijstferment Filtraat, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Pentyleenglycol, Dimethicon, Natriumpolyacrylaat, Natriumstearoylglutamaat, Caprylylglycol, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114142
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045090450

Soraya ProBio Care...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies